Bors romanesc (de post)

de Doinavar in Mancaruri de post, 18 Feb 2013 | 6513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g amestec de legume tocate (congelate)
  • 50 g ardei gras tocat (congelat)
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1,5 l bors de casa
  • 3 linguri ulei
  • 2 lingurite leustean tocat (uscat)
  • sare, piper
  • 3-4 peperoni acri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors romanesc (de post):

Caliti cateva minute in ulei ceapa tocata si ardeiul gras, apoi adaugati celelalte legume si cartoful curatat si taiat in bucati mari. Adaugati 1,5 l apa si putina sare. Lasati sa fiarba la foc mic 20 minute.

Separat puneti la fiert borsul cu verdeata tocata. Cand da in clocot turnati-l in oala cu ciorba si lasati sa mai fiarba inca 10 minute, la foc mic. Dregeti gustul de sare si piper. Puneti borsul cu legume in supiera, adaugati restul de verdeata si peperoni intregi.

Am gasit in magazin, la raionul congelate, amestec de legume tocate pentru bors romanesc. Puteti folosi si o combinatie de legume proaspete. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors romanesc (de post)" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole facaluita, cu sos de ceapa